Padellessen

Bij Padelclub Ridderkerk is het mogelijk om je op alle niveaus verder te ontwikkelen.

Schrijf je HIER direct in voor onze padellessen.

Wil jij kennismaken met padel of wil je jezelf verbeteren? Dan kun je bij Padelclub Ridderkerk uitstekend terecht. Wij bieden introductielessen, groepslessen, privélessen en clinics!

Kind van de club, Richard de Wit, heeft de officiële padelopleiding van de KNLTB met succes doorlopen en beschikt over de benodigde papieren om spelers op recreatief en licht prestatief niveau kennis te laten maken met padel in de vorm van een introductieles. De introductielessen worden het hele jaar door aangeboden en in onderling overleg kan er met Richard ook worden gekeken naar losse (groeps)lessen.

• introductielessen (in groepsverband van 4 spelers)
    €10,00 per uur per les per speler
  • Privé en of groepsles voor een vast bedrag van €40,00 per uur
  • Prijzen lespakket 8 weken groepsverband (tot maximaal 4 spelers)
    • €480,00
  • Prijzen lespakket 8 weken privéles:
    • €456,00

Alles lessen zijn inclusief BTW (9%) en kunnen op factuur gemaakt worden. Het gebruik van ballen en (eventueel) leenrackets is bij de prijs inbegrepen. Pakketten van meerdere lessen zijn uiteraard ook bespreekbaar.

Schrijf je HIER direct in voor onze padellessen.