Lidmaatschappen

Wanneer het padelspelletje je heeft gegrepen is een lidmaatschap vaak de juiste keuze. Naast het financiële voordeel van een lidmaatschap geeft het je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan onze clubladder en gebruik te maken van onze clubapp. Hiermee kun je gemakkelijk reserveringen maken en blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en aantrekkelijke acties van Padelclub Ridderkerk.

Hieronder zie je een overzicht van de mogelijkheden met veel variatie dat aansluit op de behoeftes van de verschillende spelers. Al onze lidmaatschappen zijn te verkrijgen in zowel een daluur als een piekuur lidmaatschap. Wil je je aanmelden voor een lidmaatschap, vul dan hier het inschrijfformulier in. Na verwerking van je inschrijfformulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Dal-en piekuren

Daluren: maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 17:00 uur + het gehele weekend.

Piekuren: maandag tot en met vrijdag vanaf 17:00

Maandlidmaatschappen

Voor degene die flexibel willen blijven bieden wij padel maandlidmaatschappen aan. Deze zijn per maand opzegbaar en zijn op ieder gewenst moment af te sluiten

  • Maandlidmaatschap padel daluren á €28,00 
  • Maandlidmaatschap padel piekuren á €35,00

Jaarlidmaatschappen

Voor de fanatieke speler die er geen genoeg van krijgt bieden wij padel jaarlidmaatschappen aan. 

  • Jaarlidmaatschap padel alleen voor daluren á €225,00
  • Jaarlidmaatschap padel voor zowel dal-als piekuren á €285,00

Combinatie lidmaatschappen

Voor de echte racketsport fanaat die niet kan kiezen bieden een uniek combinatie lidmaatschap aan waarbij je gebruik kan maken van de squash-en de padelbanen.

  • Combinatie lidmaatschap voor zowel dal-als piekuren á €550,00

Spelregels lidmaatschappen

Voor de jaarlidmaatschappen geldt een looptijd van 365 dagen en ze zijn op ieder moment afsluitbaar. Wij maken geen gebruik van automatische incasso en de bedragen dienen bij het afsluiten voldaan te worden.

Wanneer je er voor kiest om een padel lidmaatschap af te sluiten, hoef je naast je lidmaatschapskosten niet meer te betalen voor het huren van een padelbaan. Als je gaat spelen met personen die geen lidmaatschap hebben betalen zij pro rato hun gedeelte van de baanhuur. Voorbeeld: jij speelt samen met 3 spelers die geen lidmaatschap hebben in de daluren. De kosten voor een uur padel zijn €24,00. Als lid betaal jij niets. De andere 3 spelers betalen elk €6,00 op een totaalbedrag van €18,00.

Leden mogen 7 dagen vooruit reserveren á maximaal 1,5 uur padel per dag. Dit om te voorkomen dat andere leden niet aan spelen toekomen. Uiteraard is het als lid wel toegestaan om eerder te beginnen of langer door te spelen wanneer de banen beschikbaar zijn.